Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Цього разу зірка поділилася з підписниками інформацією про те, хто її надихає.

Так протягом чотирьох років Тодоренко була ведучею програми "Орел і Решка". А нещодавно вона запустила власний проект під назвою "П'ятниця з Регіною". Він виявився досить успішним.

Довгий час вважалося, що її таємним натхненником став російський співак Влад Топалов. Але на своїй офіційній сторінці в соцмережі Регіна заявила, що на створення своєї власної передачі її підштовхнула жінка. "Музою" і наставником виявилася Марина Могилко - подруга, з якою Тодоренко познайомилася на курсах нью-йоркської академії.

"Рік тому в цей час я навчалася в нью-йоркській кіноакадемії на курсі #filmmaking, познайомилося з Маришкой, так надихнулася всім цим, що почала знімати влог про своє життя. Нічого особливого ... ну, почала знімати влог і що??? Зараз все підряд блогери. Тут я вирішила піти далі і створити власне шоу", - йдеться в дописі телеведучої

Блогери і зараз підтримують дружні стосунки, знімають спільні вебінари. Часто Марина бере участь в шоу "П'ятниця з Регіною" в ролі американського репортера.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Скажу чесно, мені було дуууже складно, тому що youtube - це майданчик, що для мене абсолютно недосліджений. Я викладала туди видоси по фану, просто так, але коли побачила, що ця платформа дає прибуток, була шокована. Моїй мамі прийшов перший чек на 1000$. Мама, звичайно, запитала, звідки гроші, а я непевним голосом відповіла : "З YouTube?!". Набравшись досвіду, нарешті до мене дійшло, що мій творчий потенціал можна монетизувати не тільки працюючи на телебаченні , але і в інтернеті", - підсумувала Тодоренко.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.