Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила згадати танцювальне минуле й замахала ногами у себе в особняку. Так, артистка похвалилася домашнім театром і пообіцяла поділитися якоюсь секретною вправою.

"Battement Tendu. Екзерсіс в домашньому театрі.💃🏼 Так приємно займатися в красі.🙏🏻🌺 Скоро пару вправ покажу для підтримки форми.💃🏼 ", - заінтригувала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя, ви вчора показали вправи з Джигурдою😂😂", "Що це за конвульсії??", "Якісь судомні посмикування.. Самі стоїте або за поручні прив'язали?..😉😏", "Ніколи не здавайся, ганьбися до кінця!👍", "Не потрібно показувати вправи , я таку форму не хочу".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою доньку Аріадну у сьомий клас. Вбрання артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є донька. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.