Нещодавно популярна українська співачка Оля Полякова повернулася з відпочинку в Таїланді і з властивим їй завзяттям взялася до роботи.

Епатажна співачка вирішила порадувала своїх шанувальників яскравим поверненням у Instagram, пише Рoliteka.

Полякова опублікувала кілька нових кадрів зі знімального майданчика шоу "Дивовижні люди", де вона виступає в ролі експерта.

Оля Полякова
Оля Полякова

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На короткому ролику, який Полякова опублікувала в Instagram-stories, можна побачити, що співачка вирішила повторити знамениту сцену з фільму "Основний інстинкт", в якій героїня Шерон Стоун зухвало закидає ногу на ногу. Версія Олі Полякової також вийшла вельми ефектною, відзначають захоплені шанувальники.

Окрім того співачка поділилася фотографією, на якій вона сидить в чорній сукні з високим вирізом, демонструючи довгі, стрункі ноги.

"А які у вас надздібності?", – поцікавилася у фанатів Полякова.

Нагадаємо, популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Оля Полякова
Оля Полякова

Артистку також називають українською Леді Гагою за любов до латексу і епатажних витівок. Оля не зраджує своїм принципам і на цей раз показала епатаж, але вже без латексу.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі артистка опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Мабуть, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок якогось шоу.

На знімку Полякова постала на огляд публіки у вишуканому чорному платті, яке оголює її довгі стрункі ноги, на яких красуються витончені сріблясті босоніжки на шпильці.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Оля Полякова показала фото, де вона позує в білому купальнику-бікіні та сидить у підвішеному на пальму кріслі. На ній також величезний капелюх і сонцезахисні окуляри. Шанувальники відзначили довгі ноги зірки і її підтягнуту фігуру.

Також Знай.ua писав про те, що днями Оля Полякова опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі.