У мережі з'явилися кадри з могилою сина екс-президента України Віктора Януковича. Він похований в Севастополі на відокремленому охороняється ділянці на Братському меморіальному кладовищі.

Віктору Януковичу-молодшому встановлений мармуровий постамент. Біля могили розташовано дві лавки. За даними склепом ведеться цілодобове відеоспостереження. Одна камера розташовується біля ліхтаря, а інша – у гучномовця.

При цьому місцеві жителі стверджують, що колишня дружина екс-президента України є частим гостем на могилі сина. Саме вона і доглядає за похованням.

Янукович-молодший похований не на звичайному кладовищі, а в місці упокоєння 50 тисяч учасників битви за Севастополь, яка відбулася в середині 19 століття.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Протоієрей місцевого монастиря Георгій Поляков каже, що в цьому місці лежать тільки військові, які захищали місто.

Надгробок і пам'ятник сину Януковича виконаний в стилі, в якому виготовлені пам'ятники високопоставлених військових чинів, похованих на кладовищі. Свято-Нікольський храм є господарем ділянки кладовища, на якому похований колишній український парламентарій Віктор Янукович-молодший.

Доглядачка стверджує, що на цій ділянці також ховають служителів монастиря.

"Молодший Янукович тут похований не тому, що він Янукович. А тому, що вони надавали велику благодійну допомогу для храму. Вони приїжджали сюди. І коли сталося горе, і вони звернулися до батюшки (Георгія Полякова) за допомогою, щоб поховати його (Віктора Януковича-молодшого), та батюшка не відмовив, тому що діти Януковича допомогли відремонтувати дахи храму", – сказала скарбник.

НагадаємоЛуценко шокувала українців ставленням до Януковича. Політик має намір довести провину екс-президента в інших злочинах.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленському запропонували зайняти місце Януковича в Межигір'ї. Конкурс продовжили до лютого.

Знай. ua писав, що суд визнав Януковича невинним. "Обвинувачення не може ґрунтуватися на припущеннях".