Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася презентом від художника Нікаса Сафонова. Так, артистка повністю роздяглася і прикрилася подарованим березовим віником, однак попросила не приписувати їй роман з найкращим другом.

"А так?🤣 Нікас @safronov_nikas подарував мені крутий березовий віник! І сьогодні я їм попарилася в моїй лазні.👍🏼 В гостьовому будиночку нашому теж картини Нікаса.👍🏼 Моя улюблена-це «Сніговий барс»!🙏🏻 Тільки не приписуйте мені , будь ласка, в коханці цього легендарного художника.🙏🏻 А то буде перебір..🤣🤣🤣 Нікас-мій друг вже 20 років.👍🏼 Від змін доданків сума і форма не змінюється😉 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не прошлии повз, але за 10 годин кадр встиг набрати лише 6 тис. лайків. Хитра балерина одразу ж приховала коментарі недоброзичливців, адже останнім часом її голі знімки і дивні шпагати в снігу зазнали величезної кількості критики і образ.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.