Максим Галкін, російський шоумен і комік, дав відповідь за заяву Лії Ахеджакової, актриси, яка виявилася ображена його недавнім виступом. За словами Максима, він не збирався когось принижувати або ображати. Таку заяву днями зробив на своїй персональній сторінці в соціальній мережі Instagram, передає replyua.net.

Шановна Лія Меджідовна, спасибі, що не відмовляєте мені в таланті, але не позбавляйте мене права на свободу слова і самовираження, за що Ви ж самі багато років боретеся. Я в міру своїх здібностей іронізую над явищами і відносинами в політиці, естраді і телебаченні. Займаюся я і політичною сатирою, а відповідно Ви як давній непримиренний борець з режимом - бажаний учасник моїх пародій, тим більше Ваша яскрава манера талановитої актриси дозволяє це робити цікаво і пізнавано. Звичайно, пародії притаманний гротеск і Ви в житті говорите дещо по-іншому, вагоміше і серйозніше, але і Путін в моєму зображенні набагато кумедніше, ніж оригінал - пише Максим Галкін.

Разом з цим, Максим звернув увагу на той факт, що Лія Ахеджакова перебувала у глядацькому залі під час його виступу. «Я не мав жодного наміру спекулювати на Вашому імені, а хотів виключно порадувати Вас і Ваших колег», - запевняє Галкін.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше кілька місяців користувачі мережі коментують передбачуваний роман між Максимом Галкіним і Світланою Лободою.

Кілька місяців користувачі мережі коментують передбачуваний роман між Максимом Галкіним і Світланою Лободою.

Деякі фанати зірки відразу ж заявили, що другу свою дочку Тільду співачка народила саме від гумориста і нинішнього чоловіка Алли Пугачової.

Як повідомляв портал "Знай.uа", після чуток про те, що Галкін змінює Пугачової і їх чекає розлучення, той несподівано вирушив до Німеччини.

Також "Знай.uа" писав, що зовсім недавно прогримів скандал про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині Аллі Пугачовій з телеведучою Юлією Барановської.