Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким трохи здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки в кумедному образі, при цьому, у підписі до світлини розповідає про квиток в один кінець і переїзд. Телезірка з'явилася на фото у довгій білій майці, поверх якої накинула теплу зелену кофту. При цьому її ноги голі, тільки взуті у білі кросівки. Катя позує на причалі біля пляжу і моря. Її волосся розпатлане вітром, а на очах темні окуляри.

"Продовжуючи тему переїздів... Знаєте, а я рада, що серед моєї аудиторії виявилося багато лояльних до мене людей і тих, кому не з чуток близька тема «квиток в один кінець». Іншими словами, з великою повагою і звичайною цікавістю ставлюся до тих, хто переїжджає. І не просто в сусідній будинок, а дійсно змінює географічні координати, кліматичну зону, часовий пояс і т. п.

Мені здається, було б доречно порадіти за ту величезну кількість осіб, які отримали землі на Далекому Сході і вже планують переїзд (якщо ще не переїхали... пам'ятаєте така акція була «заповни заявку і отримай 1 га» вона, по-моєму, ще діє... хто в курсі?). Розумієте, це небанально приїхати в Москву, це не відправити в Сибір і дружинам не їхати на край світу за коханим, це не познайомитися з іноземцем в інтернеті і виїхати в Європу!!! Це реальний усвідомлений вибір виїхати ніби й близько, але далеко, не на Захід, а на Схід) І, на мій погляд, історії цих людей значно цікавіші і цікавіші, ніж казки про тисячу і одну ніч на сухпайках в процесі підкорення Америки у блогерів... так як Голлівуд про це вже всі зняв вздовж і впоперек...вже не так цікаво. Ви б переїхали в інше місто/регіон/країну/планету/вимір? Якщо так, куди саме?", - написала Варнава.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, зірка Comedy Woman показала ідеальні ноги на пляжі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Катерина Варнава влаштувала "голодні ігри".