Вседозвольне виховання дітей, виявляється, не найкраще рішення. Це на своєму прикладі довела Анджеліна Джолі , так як її власні діти починають віддалятися від неї. Рідна дочка актриси Шайло Джолі-Пітт (Shiloh Jolie Pitt) кілька місяців не живе з нею.

Анджеліна Джолі з донькою Шайло
Анджеліна Джолі з донькою Шайло

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі постійно страждає від нападок громадськості, які обурюються її способом виховання дітей. Зірку звинувачують у тому, що вона дозволяє спадкоємцям прогулювати школу, возить за собою в країни третього світу і не знає, коли потрібно сказати слово "ні".

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Шайло Джолі-Пітт – біологічна дочка відомої голлівудської пари. Бред Пітт і Анджеліна Джолі були невимовно раді, коли в травні 2006 року у них з'явилася перша рідна дитина. Але тепер дівчинка вирішила повністю віддалитися від своїх батьків.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Постійні сварки і важкий шлюборозлучний процес дав про себе знати, і 12-річна дівчинка повідомила, що не хоче бути в гущі подій.

За інформацією зарубіжної преси, дівчинка залишила Лос-Анджелес і перебралася до своїх бабусі та дідуся в Міссурі.

Батьки зірки фільму "Троя", 77-річний Вільям і 79-річна Джейн Ета Пітт, живуть в одному будинку з дочкою та онуками. Шайло дуже любить гостювати у них і вирішила затриматися в гостях довше, поки не вирішиться конфлікт між батьками.

Інсайдери повідомляють, що підліток не з'являється вдома вже кілька місяців. Тим не менш, протягом періоду відсутності дитини в житті актриси, вони все ж таки зустрічалися в кінці грудня 2018-го. Дівчинка відчувала себе пригніченою через те, що батьки постійно намагалися зробити її за своїм образом і подобою. Зіркові мама і тато билися за її увагу і кожен намагався перетягнути на свій бік.

Пітт мріяв, що Шайло виросте і стане актрисою – зіркою Голлівуду, а Енджі всіляко цьому опиралася. Але ніхто з них не поцікавився, чого насправді хоче їх дитина (крім того, щоб стати хлопчиком).

Само собою Джолі не задоволена таким розкладом подій. Більш того у неї склалися не найкращі стосунки з свекром та свекрухою. Подружжя Пітт завжди вважали виконавицю Лари Крофт поганою невісткою, нарікаючи на те, що їх син розлучився з Дженніфер Еністон.

Нагадаємо, наближені до Дженніфер Еністон спалили почуття актриси до Бреда Пітта.

Також Знай.uа" писав про те, що після скандального розлучення гаряча матуся Джолі повертається в кіно.

"Знай.uа" писав про Джен Енністон, засвітилася на обкладинці Elle без нижньої білизни.