Відома українська співачка Віра Брежнєва, яка будує кар'єру в Росії і є дружиною популярного музичного продюсера Костянтина Меладзе, активно веде свою сторінку в Instagram і часто балує шанувальників новими фотографіями. Так, цього разу артистка порадувала підписників новими фото, на яких постала на казковому відпочинку.

Так, на фотографіях, які з'явилися в записі Віри Брежнєвої, вона постала на мальдівському пляжі в цікавому образі. Артистка вибралась у відпустку разом з подругою і вже викладала фотографії з нею, але в цей раз вирішила показати тільки себе. На знімках, які з'явилися в записі співачки, вона позує на пляжі, видно, що Віра бешкетує на камеру.

Для фотосесії на піску Брежнєва одягла довгу білу спідницю і топ на бретелях із зебристим принтом. На ній також величезний чорний капелюх і сонцезахисні окуляри, волосся Віри розвіває вітер, а на ногах немає взуття. У підписі до фотографії дружина Меладзе розповіла про свій відпочинок. "Просили більше фото? Це ви дарма, тому що я можу. Тим більше, що я дуже рада вашим коментарям і оцінила те, що ви вмієте радіти за інших! Нині це рідкість. Ps: ще й останні деньки", - написала Віра.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нові фото артистки. Фолловери засипають її "лайками" і пишуть багато компліментів в коментарях. "Віра, ти чарівна. Вдалого відпочинку", "Гарного відпочинку", "Подивилась я вашу історію і немов з вами на острові побувала. Можна ще подібні відео? Гарного відпочинку вам!" "Красуня, струнка", "Віра, ви прекрасні! Обожнюю Вас!", "У вас чудова фігурка", "Краси багато не буває", "Класні фото", - пишуть в коментарях до фото співачки.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.

Також портал "Знай.uа" писав, що Брежнєва в прозорому вбранні показала, що вона не жінка.