Прем'єра фільму відбудеться 1 березня.

Як і в першій частині популярного фільму "Свінгери", в сіквелі знялися Оля Полякова, Михайло Кукуюк, В'ячеслав Довженко, Даша Астаф'єва, Анна Саліванчук і Олексій Вертинський. Проте, в новому фільмі є ще парочка зірок.

У фільмі "Свінгери 2" Дзідзьо став секс-гуру, а травесті-діва Монро зіграє роль самої себе.

Дзідзьо і Монро, які отримали не просто камео, а повноцінні ролі.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

У сюжеті нового фільму секс-історії головного героя будуть відбуватися під час передвиборної гонки, що особливо актуально. Фільм "Свінгери 2" вийде в прокат 1 березня 2019 року, в самий розпал виборів. Автори стрічки пообіцяли саркастично відобразити актуальні реалії України.

Головним героєм є бізнесмен Ігор (актор Михайло Кукуюк). Він втратив чоловічу силу, а його дружина Ілона (Оля Полякова) готова піти на будь-які заходи задля підняття його потенції. Її еротичні фантазії безмежні. Від рольових ігор до уроків у секс-гуру, інструктора з тантричного сексу, якого грає Дзідзьо.

Як же Ігор поверне собі чоловічу силу? І причому тут президентські вибори? Глядачі дізнаються про це вже з 1 березня в кінотеатрах України.

Комедію зняла українська компанія F Films разом з латвійської Cinevilla, а дистриб'ютором сиквела є компанія "Вольга Україна".

Нагадаємо, Никитюк зізналася, звідки гроші на Мальдіви: у Польщі на полуниці

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість після недавнього відпустки у сонячному Дубай вирішила відпочити ще й у сніговому Буковелі, а потім відправилася на райські Мальдіви. Так, артистка зізналася, звідки взяла гроші на острови і посадила власну маленьку пальму.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Волочкова показала, як приймає гостей: голову помила можна і попити винця

Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі свою "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram.

Також Знай.ua" писав про те, що Настя Каменських показала грайливий фото з вечірки: схожа на Шакіру