Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новою зачіскою, рекламуючи черговий салон краси. Так, артистка зізналася, що її довге волосся було нарощеним, а коли прийшов час його знімати - у Анастасії не залишилося й свого.

"Чудові дівчата, Іринка і Настуся, які допомогли мені відновити волосся! 🙏🏻Спасибі за вашу роботу. Історія класична: наростила волосся і зняла разом зі своїм🙈", - поділилася емоціями Волочкова. За 15 годин кадр набрав 136 тис. лайків. Варто відзначити, що далеко не всім фоловерам припала до душі нова зачіска і ті запропонували балерині "збрити залишки і купити перуку". Так, Анастасія, не витримавши критики, приховала коментарі від недоброзичливців.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.