Акторка радянського і російського кіно Лія Ахеджакова розповіла про свої враження від брутальних висміювань над нею коміка Максима Галкіна.

Днями між цими російськими зірками розгорівся справжній скандал. Артистка заявила, що якби чоловік співачки Алли Пугачової так гостро не відреагував на її слова, ніякого конфлікту не було б, пише "Комсомольская правда".

Ображена Ахеджакова стверджує, що не ставиться серйозно до творчості гумориста Галкіна.

"Він роздмухав скандал, мовляв актриса Ахеджакова заважає його свободі творчості, "перекрила кисень". Дуже смішно, тим більше, що я серйозно не ставлюся до його творчості", — розповіла Лія Ахеджакова.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Артистка повідомила, що номер, який Галкін показав на святі театру "Современник", образив її.

"Я сиділа вся червона, у мене серце вискакувало, я негайно вибігла із залу, вдяглася і пішла. Я не хочу, щоб над моєю громадянською позицією, якої я не зречуся, насміхалися. Галкін її публічно висміяв, причому, як я думаю, за хороший гонорар. Мовляв, не йметься старенькій Ахеджаковій, за Росію вона вболіває, ідіотка. Їй більше за всіх треба, причепилася із запитаннями до президента, присмокталася як клоп. У такому світлі, і з такою інтонацією Галкін мене показує не вперше. За що він так мене оббризкав? Тим більше це сталося на святі театру, в якому я працюю 40 років", — додала актриса.

Нагадаємо, Максим Галкін, російський шоумен і комік, дав відповідь за заяву Лії Ахеджакової, актриси, яка виявилася ображена його недавнім виступом. За словами Максима, він не збирався когось принижувати або ображати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", легендарна актриса радянського кіно Лія Ахеджакова розповіла про свою останню поїздку в Україну та розплакалася перед камерою.

Також "Знай.uа" писав, що зовсім недавно прогримів скандал про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині Аллі Пугачовій з телеведучою Юлією Барановської.