Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість як би ненароком вийшла після репетиції в своєму селищі і натрапила на "потомствену циганську чаклунку". Так, артистка миттю забула про храм, навпроти якого частенько робить безліч кадрів і вирішила надалі звертатися до чорної магії.

"Приємно зустрічати хороших і добрих людей. Найчастіше необхідна порада людини, що володіє даром дати правильну рекомендацію в складній ситуації. Кожен з нас може опинитися на роздоріжжі.. З Ольгою Алмазовою @olga_magiya4 ми були знайомі, а зустрілися вчора несподівано після моєї репетиції.😊💃🏼 ", - похвалилася Волочкова. Хитра балерина одразу ж приховала коментарі, щоб не потрапити під шквал обурення. Якщо ж перейти на Instagram-сторінку (так, технології зайшли далеко вперед) чаклунки, можна помітити, що вона займається так званим "приворотом на кохання". Можливо, Анастасія просто хоче повернути свого коханця-інкогніто, який зовсім нещодавно кудись пропав.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.