Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в компанії свого візажиста. Лобода сидить у гримерці, задерши ноги на стіл біля дзеркала і читає новини. Варто відзначити, що в приміщенні є й інші люди – мабуть з творчої команди співачки. Шанувальники також відзначили легкий безлад, який твориться в гримерці. Світлана сидить перед дзеркалом з телефоном в руках, поки дівчина поруч робить їй макіяж.

У підписі до фотографії Світлана Лобода розповіла, що в перервах читає новини, які їй надсилає її продюсер Нателла Крапівіна. "У перерві Світлана Сергіївна зосереджено читає новини. Малятко Тамріко @tamriko_makeup робить красу на @voice1tv. @natellakrapivina шле найцікавіше за минулий тиждень".

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фолловери почали активно обговорювати нові фотографії Лободи. Багатьом її знімок, що сподобався, і вони засипають зірку компліментами. "Світланка, ти найкраща", "А Нателла знімає Світлану Сергіївну", "І Нателла Вагифівна теж читає новини", "Ну, і як Вам новини, Світлана Сергіївна?", "По обличчю видно, що новини не дуже", "Ну ви така ідеальна, просто сил немає ніяких", "Свєтка-цукерочка, порви Пітер на шматки. І нехай руїни Пітера будуть сходами для твого підйому вгору!", "Яка самоорганізація! Можна тільки брати приклад і заздрити білою заздрістю", "Шалено красива", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.