Зовсім скоро відбудеться одна з найочікуваніших подій у новому році - церемонія вручення Оскар 2019. Під час премії номінанти на "Найкращу пісню" представлятимуть свої композиції, співаючи наживо прямо на сцені, де отримуватимуть відзнаки.

ЦЬогоріч на сцені під час церемонії нагородження виступатимуть неймовірні виконавці з чудовими музичними композиціями. Дженніфер Гадсон виконає пісню I'll flight, яка звучала в документальному фільмі RBG.

Дженніфер Гадсон

Композицію The Place Where the Lost Things Go з кінострічки "Мері Поппінс повертається" представить Емілі Блант. До речі, співачка виконувала роль улюбленої няні дітлахів у цьому ж фільмі.

Емілі Блант

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Можливо, на сцені з'являться Кендрік Ламар і співачка SZA з треком All the Stars з фільму "Чорна пантера". Також на церемонії виступлять Віллі Уотсон і Тім Блейк Нельсон з піснею When a Cowboy Trades His Spurs For Wings.

Кендрік Ламар і співачка SZA

Проте найбільш очікуваним є виступ Леді Гаги і Бредлі Купера з композицією Shallow, яка стала одним із найкращих саундтреків фільму "Народження зірки". Прихильники церемонії і музичні критики завмерли в очікуванні результатів номінації "Найкраща пісня".

Нагадаємо, що знаменита американська співачка, автор пісень і актриса Леді Гага часто радує шанувальників новими фотографіями в своєму Instagram. Зірка відома своїми епатажними витівками, які також часто потрапляють в мережу. І якщо недавно Гага вражала шанувальників саме яскравими експресивними луками, то тепер, схоже, повернулася до ніжних і жіночних образів.

Цього разу знаменитість опублікувала досить милу фотографію в ніжному білому образі, що нагадало шанувальникам вбрання нареченої. На сторінці Леді Гаги з'явився знімок, на якому вона постала у довгій білій сукні з відвертим декольте і пікантним вирізом на нозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леді Гага нахилилася і блиснула з глянцю всім, чим могла.

Також портал "Знай.uа" писав, що шанувальники Леді Гаги не впізнали зірку.