Відома актриса і Instagram-модель Емілі Ратаковськи, яка часто радує шанувальників відвертими фотографіями, і в цей раз не підвела, і як зазвичай продемонструвала в мережі свої спокусливі знімки. Американська модель Емілі Ратаковськи стала зіркою соціальних мереж завдяки своїй ідеальній фігурі, яку вона часто демонструє шанувальникам. Ратаковськи продовжує ділитися з шанувальниками фотографіями своїх принад, які і приносять їй шалену популярність.

Так, в цей раз дівчина показала спокусливе фото, на якому позує для модного глянцю Love Magazine. Очевидно, що Емілі Ратаковськи кардинально змінила зачіску. Швидше за все це перука, але шанувальники не виключають, що модель могла піти на радикальні заходи і відрізати своє волосся. На фотографії, яка з'явилася в записі дівчини, вона позує, лежачи на животі, але в кадр потрапили тільки голова і руки. При цьому намоделі не видно одягу – тільки прикраси. Емілі млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Ратаковськи зазначила сторінку журналу, героїнею якого стала. Про свою коротку стрижку модель не сказала ні слова, вона не залишила геолокації до фото. Фанати не пройшли повз і почали засипати дівчину компліментами в коментарях. Багатьом її фото дуже сподобались, деякі вважають, що дівчині варто бути скромніше, а інші говорять, що вона занадто худа і їй варто більше їсти.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ти нагадуєш мені Холлі Беррі", "Дівчина Джеймса Бонда", "Одрі Хепберн", "Виглядає мило", "Ви прекрасні!", "Ти виглядаєш так по-польськи", "Чудовий образ", "Класна стрижка", "Ти чудово виглядаєш з коротким волоссям", "У тебе гарне волосся", "О, Боже, сподіваюся, у тебе десь там є справжне волосся", "Ти виглядаєш як 12-річний хлопчик", "Подобається твоє волосся", - пишуть в коментарях до фото Ратаковски.

Нагадаємо, Емілі Ратаковськи пограла принадами перед дзеркалом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ратаковськи з'явилася на обкладинці глянцю в костюмі страуса.

Також портал "Знай.uа" писав, що Париж змусив Ратаковськи засвітити труси.