Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує, лежачи у ванні з пінкою і квітами, поряд з нею на туалетному столику стоїть косметика, яку вона рекламує. Леся Нікітюк постала на огляд публіки в момент релаксу, лежачи у ванні. Її волосся розпущене, в них заправлена квітка, а на обличчі немає макіяжу. Примітно, що ванна стоїть, судячи з усього, десь на вулиці в оточенні зелені. При цьому голе тіло Лесі прикрите білою піною з рожевими квітами.

У підписі до фотографії Нікітюк написала: "Приблизно так виглядає мій релакс після 12-годинного перельоту! Ванна кімната у мене вдома, звичайно, трохи інша, а з того всього, що на фото, є сходи і @apothecary_skin_desserts косметика з розкішних олій, квітів, фруктів, шоколаду і парфумів... Косметика, яка ще довго буде нагадувати мені Мальдіви (вже відкрився магазин в Києві). А як ви розслабляєтеся після перельотів?".

Популярні новини зараз
Мобілізованим оголосили важливе нововведення Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нові фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах. "Ти прекрасна", "Лесю, ви прекрасна", "А ми не літаємо, в маршрутці чи тролейбусі", "Красуня. Це топ фотка, я теж тепер таку хочу", "Позитивна людина. Я тебе обожнюю!", "Прийняти ванну, випити чашечку кави і день вдався", "Це ж скільки треба заробляти, щоб так відпочивати в наш важкий час?", - пишуть в коментарях до фото телеведучої.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.