Донька відомої української співачки, яка нині активно будує кар'єру в Росії, Світлани Лободи взяла участь у вокальному шоу "Голос. Діти". Його аналог також є в Україні.

Шоу стартує в середині лютого на одному з російських телеканалів. Крісла наставників в цьому сезоні проекту зайняли Світлана Лобода, Валерій Меладзе і співачка Пелагея.

Відомо, що в одному зі знімальних днів телешоу взяла участь і семирічна Єва, донька Лободи. Однак дівчинка з'вилася у шоу не в неочікуваній ролі. Вона не була конкурсанткою, а відразу сіла в крісло судді.

Під час зйомок відео на пісню наставників дівчинка зайняла крісло Світлани. Вона натиснула на червону кнопку та повернулася до виконавців. До речі, в цей момент мама і дочка були одягнені однаково, тому здалеку їх можна було навіть переплутати.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Світлана Лобода не раз стверджувала у своїх інтерв'ю, що у Єви є музичний слух, вона непогано співає і відчуває такт. Тому, допускають журналісти, в наступних сезонах спадкоємиця артистки сама підніметься на сцену проекту.

Єва часто супроводжує маму на різноманітних заходах, конкурсах та виступах. Ось і на "Голосі" дівчинка з цікавістю спостерігала за знімальним процесом і маленькими учасниками.

Раніше на цьому ж шоу вже спробувала свої сили 10-річна донька співачки Алсу Мікелла. Дівчинка виконала пісню, яка спеціально була написана для американського мюзиклу. Підтримати дівчинку прийшла велика команда родичів, в тому числі і знаменита мама. Вона зізналася, що хвилювалася набагато більше за доньку.

Нагадаємо, що Лобода показала, чим займається в гримерці: пікантне фото. Шанувальники також відзначили легкий безлад, який твориться в гримерці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що всі тренери “Голосу країни 9” обрали цих учасників: домогосподарка, офіціантка та романтик з Молдови.