Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, яким заінтригувала прихильників.

На відео, яке з'явилося в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у вишуканому образі. Артистка показала знімальний майданчик, на який привела доньку. Мабуть, артистка всіма способами намагається відволікти Софію від ситуації, яка склалася в родині. Як раніше повідомлялося, днями стало відомо, що Ані Лорак офіційно розлучилася з турецьким бізнесменом. Півроку тому Мурата застукали в нічному клубі в обіймах іншої. Подробиць суду і розділу майна поки немає, як і інформації про те, з ким залишиться спільна дочка Кароліни і Мурата, однак все йде до того, що дівчинка залишиться з мамою.

На відео, яке показала Ані Лорак, вона прийшла з донькою на фотосесію. На співачці вишукана червона сукня з голою спиною і дуже відвертим декольте. Волосся артистки розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж. Дівчинка теж стильно одягнена – на ній квітчасте платтячко і черевички в тон, поверх наряду вона накинула бежеву курточку, її волосся теж розпущене. Видно, що Софії дуже подобається, те що вона поруч з мамою.

Популярні новини зараз
Українка вкрала кафе у японського героя-волонтера Фумінорі Цучіко: він розчарований у всіх нас Пекло не покине Україну: коли температура перевалить за 40 градусів Прийдуть до кожної квартири: в Україні стартували жорсткі перевірки від газовиків, можуть "відрізати" Київстар піднімає тарифи на 100%: чим це аргументують
Показати ще

У підписі до відео Ані Лорак залишила інтригуючий підпис: "Готуємо сюрпризи на весну-літо 2019". Так що тепер фанати зірки губляться в здогадах, що ж таке вона готує, ще й з дочкою. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Фанати засипають Лорак і її дочку компліментами, але є й ті, хто вважає, що артистка вибрала не дуже вдалу сукню.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.