Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість виклала новеньке селфі в дзеркалі з ванної. Так, артистка спустила штани, показавши п'яту точку, однак багатьох фанатів подібне фото лише розізлило.

"#попакакуким soon...", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери взялися коментувати: "
Мда....прийти в туалет спустити штани і фоткатись це просто геніально👏👏👏", "🤦🏻‍♀️Зайти в туалет спустити штани і виставити жопу#мозгкакуулитки", "Брєєд не всі гвинтики в голові????!!!!!!!!Це ж треба сходити в туалет а потім викласти свій бампер....", "Це ж треба в туалеті зняти штани і сфоткати свій зад 🤮🤮🤮 Боже як це низько", "🤦‍♀️Дурдом , скоро на 🚽 унітазі буде фоткатись 🤮".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.