Скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак уперше прокоментувала розлучення із чоловіком Максимом Віторганом.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на коментар зірки.

У повідомленні йдеться, що Ксенія Собчак зізналася, що переживає складний життєвий етап і проблеми в особистому житті.

"Максим назавжди залишиться для мене людиною рідною, близькою, татом нашого улюбленого сина. У цьому сенсі ми назавжди з ним родичі і близькі люди. У Максима є діти від попереднього шлюбу. Чудові Поліна і Даня, з якими я сподіваюся, ми дружимо. У нього є колишня дружина, з якою я теж добре спілкуюся. Мені здається, незалежно від проблем, які у людей є, потрібно залишатися людьми. Я точно зроблю все, щоб Платон був щасливий, любимо. Знав, що у нього є прекрасний тато і чудова мама", - розповідає Ксенія.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

На прямі запитання журналістів про розлучення Ксенія відповідати не стала, а також відмовилася коментувати чутки про роман з режисером Костянтином Богомоловим.

"Жінка має право виглядати так, як вона хоче. Працювати тим, ким вона хоче. Спати і жити з тим, з ким вона хоче. У нас існує дуже різне ставлення до чоловіків і жінок. У нас же як: якщо чоловік зраджує, то значить він весь такий лихий коханець і мачо. А якщо жінка, то значить ми її останніми словами обзивають. Я вважаю, що, наприклад, "Анна Кареніна" - це кращий твір Толстого. Він не побоявся показати життя жінки, і це за умови, що тоді адюльтер був чимось немислимим. І я рада, що зараз жінки мають право на щастя", - резюмує телеведуча.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

Нагадаємо, зіркова пара Ксенія Собчак і Максим Віторган розлучилися.

Як повідомляв раніше Знай.ua, підтвердилися чутки про розлучення Ксенії Собчак і Максима Віторгана - зірка перестала приховувати новий роман з Костянтином Богомоловим.

Також Знай.ua писав про те, що Ксенія Собчак, яка нещодавно приїхала в українську столицю, у вельми нецензурній формі пояснила причину поїздки.