Український продюсер і музикант Потап, якому приписують роман зі співачкою Настею Каменських, зізнався у коханні 16-річній дівчині на шоу "Голос країни".

У неділю, 4 лютого, в ефір вийшов новий випуск проекту Голос країни. Однією з найяскравіших учасниць стала 16-річна Наталя Повстяна, яка виконала хіт Тіни Кароль "Сила висоти".

До дівчини повернулися відразу три тренери: Дан Балан, Дмитро Монатік і Потап. Повстяна вирішила оригінально оголосити своє рішення про вибір наставника, проспівавши рядки з пісні Потапа і Насті Не люби мені мізки.

"А я люблю тебе, а не люблю тобі мізки. Забираю в команду. Вітаю тебе, зайко, вітаю. Клас. Я не знав, що мої пісні можна співати. Я намагався, але в мене не вийшло", – відповів Потап.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У коментарях користувачі захоплюються юною співачкою.

"Потап, ти просто чудо! Твої коменти вогонь!", "Вона повернулася! Нарешті! Пам'ятаю її ще маленькою, так прикро було за неї. Вона б і раніше пройшла в дитячому голосі, але у суддів не було місць, а Могилевська затупила. Як це Тіна її не впізнала? Вона ще Могилевській кричала брати Наташу", "Такий жіночий стрижень в ній, браво. Наталя вміє контролювати цю свою шалену внутрішню енергію. Якщо ти це прочитаєш, то просто не зупиняйся. Спосіб, яким вибрала Потапа. Оригінальність – рівень топ" – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, на шоу "Голос країни" раптово почалася конкуренція між суддями, а все з-за Тіни Кароль.

Раніше Знай.иа повідомляв, звістка про раптову смерть Децла шокувала більшість його колег по сцені як в Росії, так і в Україні. зокрема, прокоментував трагедію відомий репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап).

Знай.иа писав, українська співачка Настя Каменських і її продюсер Потап зіграли таємну весілля. Нещодавно в Instagram співачки з'явилося фото, яке, на думку фанатів, ясно дає зрозуміти, що вона вийшла заміж.