Відомий російський актор Федір Добронравов, який популярний у тому числі завдяки участі в серіалі "Свати", потрапив у лікарню. Варто зазначити, що чоловіка занесено в перелік осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Повідомляється, що причина госпіталізації неабияка – актор відчуває серйозні проблеми зі здоров'ям.

Як йдеться в Экспресс-газете, минулого тижня скандальний актор опинився на лікарняному ліжку, при цьому його тиск перевалив за 200, а загальний стан медиками оцінювався як передінсультний. При цьому все сталося незадовго до виступу в Тулі, в якому повинен був брати участь артист. Там за кілька хвилин до початку повідомили: "На сцені будуть всі заявлені артисти, крім Добронравова. Він серйозно захворів…".

Як відомо, у минулому році актор вже переніс інсульт, при цьому на той час він провів на лікарняному ліжку більше місяця.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В'їзд на українську територію Федору Добронравову СБУ заборонила 22 листопада 2017 року. Причиною для такого рішення виступило те, що актор неодноразово відвідував тимчасово окупований російськими бойовиками Крим і публічно підтримував протизаконну анексію півострова. Держкіно, в свою чергу, заборонило показ всіх сезонів серіалу "Свати" в Україні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярний виконавець Потап зізнався в любові 16-річній дівчинці на шоу Голос Країни. Наталія Повстяна стала однією з найяскравіших учасниць і виконала пісню Тіни Кароль. На її виступ Потап відреагував такими словами: "А я люблю тебе, а не люблю тобі мізки. Забираю в команду. Вітаю тебе, зайка, вітаю. Клас. Я не знав, що мої пісні можна співати. Я намагався, але в мене не вийшло".

Як повідомляв портал "Знай.uа": Мадонна, незважаючи на поважний вік, продовжує активно вести сторінку в соціальних мережах і постійно радує своїх фанатів новими фотографіями. Не так давно поп-діва опублікувала знімок, який змусив шанувальників жахнутися. Схоже, незважаючи на епатаж, співачка все ж здає позиції і не сильно піклується про свій зовнішній вигляд.

Також "Знай.uа" писав, що співачка Христина Соловій прокоментувала рішення свого продюсера Святослава Вакарчука не балотуватися на посаду президента України.