Нещодавно відома російська співачка Ріта Дакота опублікувала кліп на пісню «Новые линии». Він викликав бурхливу реакцію не тільки зі сторони прихильників виконавиці.

Ріта Дакота – колишня кохана Влада Соколовського. Ті, хто вже встигли подивитися кліп, наголошують на тому, що молода співачка показала в ньому все, що в неї на серці.

Христина Асмус неоднозначно відреагувала на кліп відомої співачки. Дружина Гаріка Харламова, з яким у зірки серіалу «Інтерни» уже давно криза у стосунках, розмістила кліп у себе на сторінці в Instagram та подякувала молодій виконавиці за її мудрість і сміливість.

Дівчина написала про те, що вже 15 разів подивилась кліп і 50 разів послухала пісню.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Шлюб Харламова і Асмус вже давно тріщить по швах. Скоріше за все, бурхлива реакція Асмус мала причину. Не просто так ще з минулого року говорять про ймовірне розлучення зіркової пари. Можливо актриса розчулилась новим кліпом Дакоти через те, що вони з Харламовим зараз переживають не найкращий період у стосунках.

І Гарік, і Христина часто бувають у відрядженнях, адже вони обоє актори, і ймовірніше за все Харламов зрадив Асмус, з чим вона намагається самотужки впоратись, повністю присвячуючи себе роботі й доньці. Цей кліп може бути натяком Христині на те, як не пробачати зраду чоловікові й не закривати на неї очі.

У соціальних мережах вже заговорили про те, що кліп Ріти Дакоти може поставити крапку в стосунках Асмус і Харламова.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала вагітний живіт. Скандальна українська співачка Аліна Гросу, яка живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап зізнався у коханні 16-річній дівчині.

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських декого хапає за "міцні горішки"