Відомий російський продюсер Костянтин Меладзе зворушливо привітав дружину Віру Брежнєву з днем народження. Передає Clutch.

У неділю, 3 лютого, популярна українська співачка Віра Брежнєва відсвяткувала свій 37-й день народження. Зі щасливою датою співачку привітали багато зірок, і люблячий чоловік Константин теж не залишився осторонь.

Віра Брежнєва поділилася в Instagram теплим домашнім відео, на якому вона задуває свічку на торті і ніжно цілується з чоловіком.

"Спасибі вам, мої чудові, люблячі серця. Вчора я провела свій День так, як хотіла, у вузькому колі близьких людей і без інтернету. І тільки ввечері, коли всі вже спали, захлинаючись прочитала вітання! Мене накрило ще однією хвилею тепла, приголомшливою світлою енергією і ЛЮБОВЬЮ. Спасибі вам за те, що я відчула вчора. І справа навіть не у кількості привітань (хоча їх було непристойно багато), а в тому, який зміст вони в собі несуть! Це моя рушійна сила. Спасибі вам за те, що ви зі мною, що ви у мене є! І нехай всі приголомшливі побажання здійсняться у моєму житті, а вам повернуться з потрійною силою!", — підписала ролик Брежнєва.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як завжди скромний Меладзе привітав дружину теплими словами.

"Сьогодні свій день народження відзначає наша Віра! Вітаємо і бажаємо завжди бути такою ж красивою і яскравою! Бажаємо нових творчих успіхів і відкриттів! Здоров'я, щастя, любові та підтримки від глядача і близьких людей. Благополуччя в родині, радості і миру. Віра, ти наша людина! З любов'ю, сім'я Meladze Music"

Нагадаємо, Віра Брежнєва похвалилася ідеальним тілом і порадувала фанатів новиною.

Раніше Знай.uа повідомляв, Брежнєва у бікіні похвалилася стрункою фігурою.

Також Знай.ua писав, сукня Брежнєвої з відкритим верхом змусило фанатів пускати слину.