Російський репер Кирило Толмацький, відомий за псевдонімом Децл, який раптово помер 3 лютого, міг стати жертвою російських спецслужб. Таке припущення з'явилося в мережі.

Так, один з користувачів звернув увагу на те, що Кирило Толмацький регулярно критикував російську владу в цілому і Путіна зокрема. Навіть один з останніх постів виконавця був направлений на адресу керівництва Кремля.

"Він критикував владу і в музиці, і в ЗМІ. Ні на що не натякаю, просто хочу нагадати, що в КДБ СРСР (звідки родом Путін) існувала практика вбивств отрутами, які ніяк не визначалися на експертизах і нагадували смерть з природних причин", - написав Максим Мирович.


Багато користувачів вважають, що така версія цілком правдоподібна з огляду на сьогоднішні російські реалії.

Варто зазначити, що Децла заслужено вважають піонером російськомовного репу, який присвятив себе жанру задовго до того, як ним повально захопилася молодь.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Толмацький почав читати реп в команді "Bad B. Альянс", але справжня популярність прийшла до нього в сольній кар'єрі. Візитною карткою Толмацького стала перша пісня альбому "Вечірка".

У його дискографії вісім студійних альбомів. Крім "Вечірки" Децл виконав такі хіти, як "Сльози", "Лист" і "Для тебе". Він закінчив московську Британську міжнародну школу, навчався у Швейцарії.

Свій дебютний трек "П'ятниця" репер записав за допомогою батька, музичного продюсера Олександра Яковича, який інадалі продюсував Децла.

Нагадаємо, культовий російський реп-виконавець Децл раптово помер 3 лютого.

Кирило Толмацький, який виступав під псевдонімом Децл, помер від зупинки серця. Йому було всього 35 років. Музиканту стало погано вночі після концерту в Іжевську.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка російської естради Алла Пугачова дізнавшись про смерть Кирила Толмацкого (Децл) відреагувала зворушливим постом у своєму Instagram.

Також Знай.ua пригадав треки, які прославили російського репера Децла на весь світ