Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новеньким знімком у бордовому боді, показавши пишні стегна і величезні груди. Шанувальників ж збентежив зовнішній вигляд дівчини, тому вони запідозрили Анастасію в фотошопі.

За 15 годин кадр встиг набрати 144 тис. лайків. Фолловери були обурені: "Суцільний фотожоп👎👎👎", "Як гумова, надута лялька.", "Що з рукою?", "Перебір вже фотошопу".

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.