Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт Instagram і канал на Youtube. Знаменитість вирішила показати, як виглядає її доросла дочка Нана і заодно прорекламувати виставку закордонних освітніх установ. Так, артистка зізналася, що коли була дитиною, будь-яка згадка про закордон приводила її в захват.

"Коли я була дитиною, одна згадка про закордон приводила мене в трепет приблизно так само, як політ у космос. Закордоном для мене пахло все, включаючи жуйки:) Сьогодні ж моя дочка і її покоління не відчувають кордонів і географії в питаннях отримання знань! Я це вітаю! І тому 9 і 10 лютого ми підемо на виставку. Пам'ятаю, рік тому відвідування такого заходу було для нас дуже ефективним : ми підібрали класний варіант групової поїздки в США на літніх канікулах. Наночка залишилася тоді в захваті від подорожі і, що мене особливо порадувало, істотно підтягла англійську.", - поділилася емоціями Єфросиніна. Фолловери не пройшли повз: "Нана дуже красива ,яке напевно солодке відчуття мати таку дорослу й красиву дочку .🌺", "У Вас дуже красива дочка 💚", "Яка модниця", "Дуже гарна Нана 😊".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Були і ті, хто розкритикував Машу: "Всі так "люблять" свою країну, і ніхто не хоче, щоб діти в ній залишалися вчитися і жити... Я теж не хочу, але і не лицемірю....", "А насправді, Машенька, як далекі ви від нас((((".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.