Віра Брежнєва вважає секретом своєї краси здоровий сон, регулярні заняття спортом і правильне харчування. Артистка не робить собі поблажок навіть під час відпустки.

Нещодавно Брежнєва вирушила на Мальдіви на кілька днів, і поділилася з підписниками відео, на якому тренується прямо на пляжі. На кадрах, які з'явилися на її сторінці в Instagram, Віра робить зарядку за допомогою гумки. Компанію їй склала подруга Олена Пермінова.

"Навіть при тому, що в готелі був шикарний спортзал, особливе задоволення було позайматися на пляжі )) тим більше, що ми @lenaperminova можемо займатися всюди - було б бажання 👻 ну і, в даному випадку - гумки 💪🏻💪🏻💪🏻 А ви займаєтеся спортом у відпустці ?)", - написала Брежнєва в публікації.

В коментарях підписники пишуть слова захоплення спортивним красуням.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"Красуні!", "Віра, не перестаю Вами захоплюватись....ну яка ви жінка розкішна!!!!сонячна людина і чудова мама", "найкрутіша -це Віра Брежнєва,на сцені,в кіно і в житті", "Крутишки", "Ви шикарна жінка!!!!!", "Яка краса неймовірна!", "У Віри більш витончена і гармонійна фігура. Така класна", "Це просто бомбічне тренування", "Класне відео, молодці)Навіть на відпочинку стежать за фігурою)Я б так не змогла)", - пишуть передплатники.

Віра Брежнєва
Віра Брежнєва

Нагадаємо, відомий російський продюсер Костянтин Меладзе зворушливо привітав дружину Віру Брежнєву з днем народження. Віра поділилася в Instagram теплим домашнім відео, на якому вона задуває свічку на торті і ніжно цілується з чоловіком.

Раніше Знай.иа повідомляв, Віра Брежнєва порадувала підписників новим відео, на якому постала на казковому відпочинку.

Також Знай.uа писав, співачка Віра Брежнєва похвалилася бездоганним тілом у купальнику, засмагаючи на білосніжному пляжі. Знаменитість вирушила відпочивати на райські Мальдіви, проте всього на п'ять днів.