Російська балерина Анастасія Волочкова гнівно висловилася щодо журналістки і телеведучої Ксенії Собчак, назвавши її завистницею і "актрисою погорілого театру".

Раніше артистки тісно товаришували, однак через конфлікт на любовному фронті припинили спілкуватися. Нібито Волочкова поцупила у Собчак чоловіка, за що вона почала ображати її і провокувати публічні скандали.

"Де тепер Анастасія? В шпагаті на Мальдівах. Тільки цим славна. Я була права, коли говорила про її діяльність. У минулому у нас був конфлікт через її зраду – Настя була моєю близькою подругою, а потім у неї стався роман з моїм хлопцем", – нещодавно висловилася Собчак.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У відповідь на нападки Волочкова поділилася, як допомогла "засвітитися" Собчак на світських тусовках, а та, в свою чергу, привселюдно зганьбила її.

"У випадку з Собчак треба внести ясність, мовчати неможливо. Зараз Ксенія намагається всіх переконати, що вона мені показала Москву". Це просто смішно, тоді мене запрошували на престижні заходи, на одному з них Ксенія каже: "Я зараз зіштовхну тебе зі сходів!" Вона так і зробила. Слава Богу, що я втрималася, не впала. А коли я брала участь у показі Джанні Версаче (він ще тоді був живий), Ксенія підійшла до подіуму і облила мене на очах у всіх червоним вином", – Волочкова поділилася.

Також балерина відреклася від дружби з Ксенією, зазначивши, що та зобов'язана їй своєю славою, але уточнила, що з такою людиною не можна дружити.

"Ми з Собчак не були подругами, лише спілкувалися. Як можна дружити з такою людиною? Вже тоді Ксюша розуміла, що вона може привернути до себе увагу лише скандалами. А оскільки її тоді мало хто знав, скандали їй були потрібні з публічними особистостями", –додає зірка.

"Ксюша каже, що я забрала у неї коханця, мовляв, тому вона всі ці десять років кидається на мене. Але чому я зараз у ролі цапа-відбувайла? Я нікого не забирала у Ксюші і розповіла їй про це ще кілька років тому", – підвела підсумок Анастасія.

Нагадаємо, Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Наряд для цього артистка вибрала, як зазвичай, шокуючий – квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка.

Також портал "Знай.uа" писав, що Анастасія Волочкова вивалила груди прямо в храмі.

Дивіться також відео, де Ксенія Собчак ділиться думкою про Анастасію Волочкову: