Російський канал НТВ, де телеведуча й політик Ксенія Собчак влаштувала скандал, опублікував скріншоти переписки, яка велася напередодні ефіру у своєму Telegram-каналі . Згідно показаної інформації, теми розмов їй були відомими заздалегідь й вони влаштовували Собчак.

Журналістці надіслали перелік питань, серед яких були наступні: її поїздка в Київ, а також бійка чоловіка Ксенії Максима Віторгана з Костянтином Богомоловим, у романі з яким підозрюють Собчак.

Раніше політик заявила, що на телеканалі НТВ її ошукали. Згідно слів Собчак, було обіцяно, що мова йтиме про Україну. Проте в студії надали перевагу обговоренню її стосунків з чоловіком Максимом Віторганом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Собчак матом пояснила візит в Київ: майже пряма мова.
Відома російська телеведуча, екс-кандидат в президенти РФ і світська левиця Ксенія Собчак, яка нещодавно приїхала в українську столицю, у вельми нецензурній формі пояснила причину поїздки.

Про це стало відомо завдяки повідомленню в Telegram-каналі Ксенії Собчак.

Так, за словами Ксенії, вона приїхала в гості до своєї подруги й її візит у Київ жодним чином не пов'язаний з політикою.

Як повідомляв "Знай.uа", Собчак розповіла про таємні мотиви Порошенко: всі українці говорять про Томосі.

Російська телеведуча, журналістка і колишня кандидат у президенти РФ Ксенія Собчак приїхала до Київа. Крім зустрічей з друзями, Ксенія розповіла, навіщо Петру Порошенко потрібен Томос.

Ксенія Собчак днями прилетіла до Києва, чим здивувала громадськість. Телеведуча стверджує, що її поїздка носить виключно туристичний характер і в Києві вона тільки для зустрічі з друзями. Але свою думку про ситуацію в країні вона все ж деколи висловлює.

"Ось, до речі, про що говорять всі українці тут, що те, що Порошенко зробив церква окремою і незалежною в Україні, це дає йому перед виборами величезна перевага", - сказала Собчак.

Раніше повідомлялося, що відома російська телеведуча, екс-кандидат в президенти РФ і світська левиця Ксенія Собчак, яка нещодавно приїхала в українську столицю, у вельми нецензурній формі пояснила причину поїздки.

Також "Знай.uа" писав, що Собчак вперше прокоментувала бійку Віторгана з її коханцем: бадьоро і смачно.

Російська телеведуча Ксенія Собчак вперше заговорила про скандальну бійку між її чоловіком і коханцем. Передає Clutch.

У своєму Telegram-каналі "Кровавая барыня" Собчак написала гнівний пост про бійку між Віторганом і Богомоловим. Правда, найбільше її хвилює те, що ЗМІ проявляє до її особистої драми підвищенний інтерес.