Російська телеведуча, журналістка і колишня кандидат у президенти РФ Ксенія Собчак приїхала до Київа. Крім зустрічей з друзями, Ксенія розповіла, навіщо Петру Порошенко потрібен Томос.

Ксенія Собчак днями прилетіла до Києва, чим здивувала громадськість. Телеведуча стверджує, що її поїздка носить виключно туристичний характер і в Києві вона тільки для зустрічі з друзями. Але свою думку про ситуацію в країні вона все ж деколи висловлює.

Своєрідне політичне заяву про Україну прозвучало в Stories Instagram Собчак.

"Ось, до речі, про що говорять всі українці тут, що те, що Порошенко зробив церква окремою і незалежною в Україні, це дає йому перед виборами величезна перевага", - сказала Собчак.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома російська телеведуча, екс-кандидат в президенти РФ і світська левиця Ксенія Собчак, яка нещодавно приїхала в українську столицю, у вельми нецензурній формі пояснила причину поїздки.

Так, за словами Ксенії, вона приїхала в гості до своєї подруги і її візит у Київ ніяк не пов'язаний з політикою. Цитата збережена з пунктуацією автора:

"Все еб*нулись, звичайно, на тему України. Приїхала до подруги. Виставила сториз. Журналісти обривають телефон. Тобто уявити собі, що Київ можна просто любити їздити і мати тут друзів без політичного контексту неможливо, так? Пекло якийсь. А тут до речі гостинні і прекрасні мої друзі. І ніякої політики. Крім того, що за день стало ясно, що абсолютна більшість моїх знайомих переконані в перемозі Порошенко. Тому що "у нього все бабки", - заявила Ксенія Собчак.

Нагадаємо, "агент Кремля" з бази Миротворця просочилася в Київ: хвалиться новими фото. Ксенія Собчак у 2014 році приїжджала в аннексированный Крим, після цього вона потрапила в базу "Миротворця".

Як повідомляв Знай. ua, Собчак про Зеленском: я приїхала в Київ не до нього. Навколо її візиту одразу поповзли чутки.

Знай. ua писав, що візит Собчак в Київ підірвав інформпростір: політологи впевнені, що настає новий етап у відносинах України з РФ. Експерти активно коментують приїзд Собчак в столицю України.