Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом Муратом близько 10 років, остаточно розставила усі крапки над "і" у розлученні з чоловіком.

Ані Лорак
Ані Лорак

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на заяву адвоката співачки.

У повідомленні йдеться, що офіційно Ані Лорак і Мурат Налчаджиоглу розлучилися 31 січня. Тоді ніяких подробиць про розрив подружжя не повідомлялося. Єдине, брат співачки зізнався, що вона до останнього намагалася зберегти шлюб.

Ані Лорак
Ані Лорак

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Наразі Єдиному державному реєстрі судових рішень оприлюднили рішення Шевченківського районного суду Києва у справі про розлучення зіркової пари.

З документу випливає, що Ані Лорак в позові вказала, що подружнє життя у них з Муратом не склалася через те, що у них відсутні спільні погляди на сімейне життя, а довіра, почуття любові і поваги втрачено. Крім того, співачка додала, що вони не проживають однією сім'єю, тому шлюбні відносини припинені.

Ані Лорак
Ані Лорак

Адвокат співачки в суді просив задовольнити позов виконавиці і розірвати шлюб. Офіційний представник Мурата Налчаджиоглу при цьому не заперечував.

В результаті суд прийняв таке рішення:

"Шлюб між сторонами носить формальний характер, збереження їх сім'ї неможливо, а тому є всі підстави для розірвання шлюбу, оскільки подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу буде суперечити їх інтересам та інтересам їхньої дитини", - йдеться у позовній заяві.

Нагадаємо, Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото.

Ані Лорак
Ані Лорак

Знаменитість поділилася знімками, на яких п'є ранкову каву і заінтригувала новиною. Так, артистка відправиться записувати новенький альбом, надівши при цьому кофточку з глибоким декольте.

Як повідомляв раніше Знай.ua, шанувальники почали підозрювати, що у Ані Лорак таємний роман з російським артистом.

Також Знай.ua писав про те, що скандальна українська співачка Ані Лорак, яка буквально днями офіційно стала холостячкою після розлучення з чоловіком Муратом, постійно публікує нові фото у соцмережі.