Екс-учасниця групи "ВІА Гра" 25-річна співачка Анастасія Кожевнікова заявила про початок сольної кар'єри.

У серпні минулого року дівчина залишила гурт, заснований Валерієм Меладзе і вийшла заміж. Тепер виконавиця представила дебютну пісню "Любити тебе", музику і слова до якої написала сама. Радісною новиною Настя поділилася в Instagram.

"Ну ось і цей день! Я ділюся з вами своїм першим кроком в сольний шлях! Дуже важливо від Вас щирі думки! Те, що мені подобається, - це симбіоз цілком різної музики, тому від мене слід очікувати абсолютно різних пісень. Саме ця народилася в мені першою! Незважаючи на те, скільки разів я відкладала її на потім, все-таки сьогодні саме вона! У ній закладено сенс любові, безкорисливої ​​і самовідданої. Чоловіки, не грайтеся з люблячим серцем!", - розповіла про композиції виконавиця.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Анастасія Кожевнікова працювала в групі "ВІА Гра" п'ять років.

Нагадаємо, буквально нещодавно колишня солістка гурту "ВІА Гра" Міша Романова натякнула шанувальникам про повернення на сцену.

Так, дівчина опублікувала в Instagram-Stories фотографію зі студії звукозапису. Варто відзначити, що на знімку були присутні співак Макс Барських і продюсер Андрій Тимощик, які працюють над новим треком Романової.

На фото артистка написала: “Готуємося до наступного року”, і поцікавилася у шанувальників, чи чекають вони на її повернення на сцену.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.