Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове селфі, мабуть, з гримерки, яке викликало шквал коментарів.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в білому махровому халаті. При цьому на її обличчі щільний шар макіяжу, який, як відзначили фанати, на дуже вдалий. Так, деякі шанувальники відзначили, що тональними засобами співачка замазала родимки на своєму обличчі, які були її фішкою. Також, як видно на фото, на очах Лорак жирні чорні стрілки, а брови, на думку фанатів, співачка сильно нафарбувала. Також багато питань у фоловерів викликали очі артистки, люди вважають, що вона використовує контактні лінзи.

У підписі до фотографії Ані Лорак повідомила, що 7 лютого відбудеться її концерт у російському місті Ульяновськ. "Побачимося сьогодні! #шоуДіва #Ульяновськ #сьогодні", - написала співачка. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. Інші вважають, що на цьому фото макіяж у співачки не дуже вдалий.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Зазначимо, що днями стало відомо, що Ані Лорак офіційно розлучилася з турецьким бізнесменом. Півроку тому Мурата застукали в нічному клубі в обіймах іншої. Подробиць суду і розділу майна поки немає, як і інформації про те, з ким залишиться спільна дочка Кароліни та Мурата. Але, ходять чутки, що все йде до того, що дівчинка залишиться з мамою.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак анонсувала черговий виступ на путінському телеканалі.