Російський співак Філіп Кіркоров остаточно розсварився з примадонною Аллою Пугачовою - вони всіляко уникають один одного і намагаються не спілкуватися між собою тривалий час, повідомило джерело, близьке до співачки. Точна причина сварки знаменитостей поки невідома, але має давнє коріння.

Ці чутки знову підтвердилися, коли Алла Пугачова 6 лютого з'явилась на одному зі світських заходів разом зі своїм теперішнім чоловіком Максимом Галкіним. Інформацію надає видання "ВЕСТИ-UA".

Одягнені у все чорне подружжя швидким кроком пройшли по червоній доріжці, в кінці якої наткнулися на колишнього чоловіка Примадонни. Філіп Кіркоров трохи розгубився, поцілував Аллу Борисівну кудись в область темних окулярів, а Максиму дружелюбно потиснув руку.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У ЗМІ з'явилися цікаві деталі зустрічі екс-подружжя. За інформацією місцевих ЗМІ, на пропозицію сфотографуватися разом Філіп Кіркоров відповів відмовою.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" повідомляв про те, що співачка українського походження Світлана Лобода, яка активно гастролює в Росії і отримує там премії, недавно знову вразила шанувальників. На цей раз вона практично побила всі рекорди - наряд був настільки відвертим, що мало що вдалося приховати. Можливо, таким чином вона хотіла в черговий раз привернути увагу ймовірного батька своєї другої дитини, соліста групи Rammstein Тилля Ліндеманна, до якого в кінці минулого року їздила таємно в гості.

Також, як повідомляв портал "Знай.ua", Сафієва Світлана стала відомою на всю країну в кінці минулого року. Тоді вона заявила про свою вагітність від Філіпа Кіркорова. Жінка пережила величезний стрес, коли з'ясувалося, що це неправда. Тепер же стало відомо, що фанатка артиста померла. У листопаді 2018 року Сафієва Світлана прийшла в студію програми "Андрій Малахов. Прямий ефір", заявивши, що вона чекає трійню від Філіпа Кіркорова, і продемонструвавши величезний живіт.

Крім того, "Знай.ua" повідомляв про те, що Примадонна російської естради, яка присвятила пронизливий пост раптово померлому реперу Децлу не прийшла на його похорон. Після того як стало відомо, що Децл помер, Пугачова написала сповнені горя і відчаю слова, зворушливо звернувшись до нього "мій хлопчик".