Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала яскраве фото, на якому позує в спокусливому образі і розповідає новини про старт Нацвідбору на Євробачення-2019.

На фотографії, яка з'явилася в записі Джамали, вона позує в елегантному вбранні з пікантним декольте, яке злегка оголює груди артистки. Її сукня біла, але на плечах зав'язаний сірий пояс. Волосся співачки зачесане назад в стильній укладці, а на її обличчі акуратний макіяж. У підписі до фотографії Джамала поділилася думками щодо чергового Нацвідбору на Євробачення-2019.

"Сьогодні 100 днів до початку @eurovision, яке в цьому році буде проходити в Ізраїлі, в Тель-Авіві. А вже в цю суботу стартує наш Нацвідбір! Скажу чесно, ще не слухала всі конкурсні пісні, але дуже радію, тому що у нас знову дуже цікавий, по-справжньому музичний склад учасників: від винахідливих @brunettesshootblondes і театральних @tsesho__ до танцювальної @maruvofficial і багатьох інших. Я вже в приємному хвилюванні й очікуванні суботнього ефіру. Буде непросто, тому що з кожним з артистів ти перетинаєшся на різних майданчиках, любиш і поважаєш їх творчість. Але в цьому конкурсі всі рівні, не грає ролі ні стаж, ні кількість премій і минулих заслуг. Виходячи на сцену конкурсу, ти повинен бути готовий до повного обнулення. Хочу звернути вашу увагу! Дуже важливо, щоб ви вболівали і голосували не просто за виконавця, а саме за пісню. Ви повинні абстрагуватися від особистої симпатії і побачити цього виконавця або групу на європейській сцені. Це відповідально, адже ми вибираємо пісню, яка прозвучить від України! А ви вже слухали пісні? Що скажете?", - написала Джамала.

Популярні новини зараз
Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.