Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила убезпечити себе від негативу з боку шанувальників, тому приховала коментарі під голими і провокаційними знімками. Так, артистка, кружляючи з котом Лаккі по особняку пояснила, чому більше не бажає чути критику на свою адресу.

"Друзі, на час відключила коментарі. Так добре!Заходиш на сторінку, а перепалки і бруду немає!🤣💪🏻 Чудово!🤣 Але не сумуйте! 😂 Любіть один одного, займіться своїм життям, перейдіть з мене на себе😂, і не забувайте, що бруд, який ви кидаєте в бік людини, може до неї і не долетіти, а на ваших руках залишиться..😝", - поділилася емоціями Волочкова. Втім, фолловери раніше радили Анастасії частіше мити голову, не водитися з одруженими чоловіками, змінити гардероб, менше пити і не протирати шпагатами всі існуючі поверхні. Можливо, шанувальники просто переживали за балерину, чого вона так і не зрозуміла.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.