Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість заспівала дуетом з не менш скандальним Микитою Джигурдою. Так, незабаром артистка записала ще одну пісню "Я відпускаю тебе", вже в сольній версії. Поки невідомо, куди ж пропав Джигурда після тривалого перебування у балерини в будинку, але Анастасія залишилася лише з другом Михайлом.

"Записали з моїм Мішею @borisovskii сольний варіант нашої з Микитою @instadzhigurda пісні «Я відпускаю тебе». Чекайте скоро.😉 ", - заінтригувала Волочкова. Фолловери ж не змогли залишити коментарі, адже хитра балерина їх зовсім нещодавно приховала. Втім, шанувальників зовсім не радувала дивна дружба з Микитою Джигурдою і вони розкритикували їх спільні кадри на ліжку в обнімку.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.