Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в яскравому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі і локації. Кім Кардашьян відображена, схоже, в магазині одягу під час примірки відвертого золотистого наряду. Діва стоїть серед вітрин з одягом, взуттям і сумками, а на підлозі валяються розкидані речі. Але цей безлад, як видно, анітрохи не бентежить модель, вона намагається красиво позувати, розглядаючи себе в дзеркалі.

У підписі до фотографії Кім Кардашьян повідомила, що цей знімок був зроблений в Майамі її чоловіком Каньє Вестом. "Переглядаючи старі відповідні фотографії, я знайшла цей золотий знімок, який Каньє зробив для мене під час моєї поїздки в Майамі минулого літа (замість цього я пішла з неоновими вібраціями) P. S. швидко, модні бренди, не могли б ви почекати, поки я одягну це в реальному житті, перш ніж збити його?", - написала світська левиця.

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото. Деякі також відзначили безлад, який влаштувала Кім Кардашьян приміряючи вбрання.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.