Відома російська співачка Алла Пугачова, яка останнім часом помітно схудла, злякала шанувальників своїм зовнішнім виглядом. Якщо до цього струнка і помолоділа співачка захоплювала оточуючих, то її останній вихід у світ не на жарт спантеличив. Алла Борисівна зі своїм чоловіком Максимом Галкіним замість того, щоб прийти на похорон Децла, де її всі очікували побачити, вирушила на прем'єру фільму «Пілігрим».

Співачка, яка в квітні вперше за перерву у десять років дасть сольний концерт, присвячений її 70-річчю, з'явилася на червоній доріжці, одягнена в коротку шкіряну спідницю, кофту і стильну кепку, які доповнила очками. Журналісти вмить оточили Аллу Пугачову і почали задавати безліч питань, в тому числі і про її зовнішній вигляд. Незважаючи на те, що знаменитості говорити про це було не дуже приємно, вона все ж сказала кілька слів Вадиму Вернику. Вона зазначила, що на фуршеті присутні різні смаколики, але їй не можна їх їсти, а потім пояснила, з якої причини: "Багато перераховувати. Концерти на носі, цукровий діабет, старість. Треба жити довше значить, менше жерти".

Варто відзначити, що Настя Каменських опублікувала на своїй сторінці в Instagram знімок з чоловіком, який ну дуже схожий на її популярного продюсера Потапа, після чого в мережі поповзли чутки про те, що вона шукає йому заміну.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": відома Кім Кардашьян, яка здобула популярність завдяки своїй фігурі і участі в реаліті-шоу, активно веде сторінку в соціальній мережі, куди регулярно постить свіжі фото. Не так давно вона виклала знімок під час примірки відвертого яскравого вбрання в одному з магазинів, при цьому вона стоїть посеред купи розкиданої одягу.

Також "Знай.uа" писав, що від своїх колег не відстає і популярна Леся Нікітюк, яка також любить викладати фотографії, останньою з яких став паризький аеропорт, у якому вона сидить біля вікна разом зі своїм багажем. Фанати засипали її компліментами, при цьому знайшлося чимало тих, хто позаздрив її подорожам.