Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainmen похвалився фанатам, що готується до зйомок власного фільму.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував загадкове фото, на якому позує в яскравому образі. Так, грузинський холостяк постав на огляд публіки в стильній жовтій куртці з хутряним капюшоном і кишенями. Іраклі стоїть на засніженому даху з видом на парковку. Він задумливо дивиться в далечінь, спершись ліктем на поруччя.

У підписі до фотографії артист запитує шанувальників, які фільми вони люблять. "Напередодні нашої роботи над власним фільмом у жанрі романтичної комедії, мені дуже цікаво дізнатися, які фільми цього жанру любите ви і чому?", - написав Макацарія. Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Деякі відзначили стильний образ холостяка і його сексуальну щетину, а інші почали розповідати про улюблені фільми.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші
Показати ще

"Романтична комедія супер жанр, головне, щоб смішно було", "Курточка класна", "Іраклі, тобі дуже личить жовтий колір", "Знаєш, я дуже люблю романтику, а якщо ще й комедія, то взагалі клас", "В наш нелегкий час якісної доброї романтичної комедії не вистачає", "Красунчик", "Сексуальна щетина", "Ну прямо сонечко якесь серед похмурого дня", "Найкрутіший пуховик", "Ви такий яскравий, Іраклі", "Курточка клас", "Справжній грузинський красунчик", "Навіщо бути таким красивим", "Ви дуже привабливий чоловік, талановитий, уважний, галантний", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.