Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment запитав фанатів, як пережити зміну клімату, адже він щойно повернувся з теплого Таїланду в морозний Київ.

Так, на фотографії, яка з'явилися на сторінці шоумена, він позує на тлі київський хмарочосів, видно, що йому холодно. Іраклі Макацарія постав на знімку в стильному образі – на ньому бежеве пальто, чорні рукавички і сонцезахисні окуляри. Шоумен вхопився руками за комір пальто, щоб було тепліше. У підписі до фотографії холостяк запитує шанувальників, як швидко адаптуватися при зміні клімату.

"Після відпустки завжди нелегко повертатися в звичний ритм. Нещодавно я прилетів до Києва зі спекотного Таїланду і ніяк не можу примиритися з морозною погодою. Може, у вас є секрети, як швидко адаптуватися при такій зміні клімату? Адже попереду мене чекає багато роботи і нові проекти, якими я вже дуже хочу поділитися з вами", - написав Іраклі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Користувачі дають хлопцеві свої рекомендації, відповідаючи на його запитання. "Красунчик", "Потрібно тепло одягатися. Швидко рухатися. А взагалі організм повинен звикнути до холоду і виробляти більше тепла", "Одягатися по сезону", "Спорт допоможе не мерзнути", "Шарф і буде тепло і стильно", "З відпустки потрібно виходити поступово, як із запою", "Гарне фото", "Повернутися назад в Таїланд", "Може допомогти адаптуватися катання на ковзанах. Недолік сонечка нічим не можна компенсувати", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.