Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фото, на якому позує в незвичному образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в скромному вбранні, сидячи в ресторані. Для виходу в світ артистка наділу просту чорну водолазку і чорні брюки з білою смужкою з боків. Пишне волосся Насті розпущене, а на її обличчі легкий макіяж. На нігтях зірки чорний манікюр, а на руці елегантний годинник, Настя млосно дивиться в камеру.

Варто відзначити, що трохи пізніше Настя Каменських опублікувала ще одне фото з того ж ресторану в тому ж вбранні. На знімку вона кокетливо поклала пальці до губ, як би гризучи нігті, за що фанати почали її жартівливо сварити. Свої фотографії Каменських не підписала, а також не повідомила, в якому ресторані вона відпочивала.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Деякі фани в захваті від милого образу Насті і засипають її компліментами в коментарях, а інші хейтять зірку.

"Каменських красуня", "Ж*па стала більше", "Розчарувала, мені раніше якось краще було", "Що тут гарного?", "Дуже негарно", "Класне фото", "Вати навіщо так багато?", "Огидно", "Занадто явний фотошоп", "Насть, фотошопу занадто, перестаралися з руками", "Красива звичайно, але скинувши вагу свинкою бути не перестанеш", "Насть, ти вагітна?", "Щось пішло не так. Бачу одне позерство і кривляння", "Красуня і мілашка", "Добре, що в ресторан в трусах не пускають. Або зі спущеними штанами. А то жах просто. Не уникнути голої дупи", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.