Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у несподіваному образі. Схоже, зірка вирішила згадати свій недавній мальдівський відпочинок.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує на пляжі серед пальм в сутінках. Леся дефілює по піску босоніж в стильному вбранні. Так, для прогулянки мальдівським пляжем Нікітюк вдягнула коротеньку атласну сукню з одним рукавом, яка оголює одне плече. В руці вона тримає оригінальну сумочку. Волосся Лесі зачесане назад у суворій укладці, а на її обличчі легкий макіяж.

При цьому, в підписі до фотографії телеведуча розповідає, як і з чого вона створювала цей модний лук. "Коментуємо лук! Сукня 750 грн, сумка 25$, волосся – укладка з допомогою води індійського океану. Супер - став ❤. Відстій – 💩", - написала Леся. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Никитюк компліментами і побажаннями, а деякі навіть заздрять її відпочинку на райських островах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Красуня", "Краса! Хочу туди-ж!", "Найневдаліше фото, яке я бачив", "Де купити таке плаття?", "Просто суперстар!", "Економненько", "Ти красуня", "Лесечка, все на вищому рівні, хай лікті кусають", "Леся, ви прекрасні в усьому. Лук легкий, острівний такий, русалочка", "Красива харизматична людина і в памперсі сексуальна", "Який же тут лук, якщо ноги босі?", - пишуть в коментарях до фото Лесі Нікітюк.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.