Відомий український артист та продюсер Потап підігрів інтерес фанатів до повернення легендарного дуету з Настею Каменських. Він опублікував на своїй сторінці в Instagram інтригуючий пост.

Після того, як користувачі мережі помітили ідентичні пейзажі на фото з відпочинку у Потапа і Насті Каменських, а потім ще й сама співачка опублікувала кадр, де вона позує в одязі репера, - публіка впевнена, що між артистами роман, який вони досі чомусь -то приховують. І щоб переключити увагу аудиторії з відносин з Настею, Олексій Потапенко поцікавився у своїх шанувальників, чи впевнені вони, що знайомі з творчістю екс-дуету "Потап і Настя". А також розповів, чому нічого не випускають і що потрібно зробити, щоб вони коли-небудь знову возз'єдналися.

"Багато чув слів про те, що все нудьгують по групі Потап і Настя, а ви впевнені, що ви знайомі з творчістю цього дуету? Ми спеціально не виробляємо нічого, тому, що реально "Щит і М'яч" був відверто незрозумілі і не дослухавши, ось хочете, щоб ми коли небудь повернулися - приємного прослуховування", - написав репер.

Передплатники Олексія масово почали писати в коментарях, що дуже чекають, коли ж на сцені знову буде виступати обожнюваний ними дует. Вони написали: "Сумуємо за вашим дуетом", "Дуже чекаю, коли повернеться Потам і Настя. Ви найкращі. Ваші пісні - це щось круте".

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також прихильники відзначили, що рано чи пізно Потам і Настя Каменських або возз'єднаються, або перестануть приховувати свої стосунки, так як по їх сторінках в Мережі помітно, що один без одного вони не можуть.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що Настя Каменських і Потап в новому відео на YouTube відверто розповіли, що їх пов'язує.

Також "Знай.ua" писав: "Настя Каменських і Потап останнім часом постійно підігрівають чутки про свій роман. Користувачі підозрюють, що знаменитості давно одружені, і навіть чекають спільну дитину."

Крім того, "Знай.ua" писав: "Зірки, які з маленьких невпізнанне дітей в дитинстві перетворилися у фатальних жінок."