Настя Каменських засвітилася в обіймах загадкового незнайомця. Він виявився дуже схожим на Потапа: лисий, бородатий, успішний і дуже симпатичний. Невже співачка вирішила знайти заміну своєму беззмінному продюсеру?

Настя Каменських і Потап - одна з найскандальніших і обговорюваних пар українського шоу-бізнесу, чиї стосунки досі залишаються під питанням для ЗМІ. Ще більший інтерес до творчого союзу розгорівся після чуток про вагітність Каменських. Батьком майбутньої дитини шанувальники назвали Потапа. Знаменитості досі ніяк не прокоментували цю інформацію, але й далі підігрівають інтерес до своєї парі. Про це повідомляє "Clutch"

На своїй офіційній сторінці в Instagram в розділі Stories Каменських опублікувала фотографію в обнімку з харизматичним незнайомцем. На знімку вони посміхаються. Судячи з атрибутики, вони разом прийшли на спортивні змагання і вболівають за своїх кумирів з трибуни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

З'ясувалося, що чоловік поруч із зіркою - Сергій Маковець (@ bigmak7), член команди продюсерського центру Потапа Mozgi Entertainment. У нього близькі, але виключно дружні стосунки з Каменських. Чоловік допомагав співачці організацовать недавній американський промо-тур «Peligroso». А сьогодні він святкує свій 52-й день народження і Настя вирішила публічно привітати колегу і друга.

До слова, Маковець теж ніколи не залишався ні при чому. Коли іменинницею була Каменських, він опублікував пост в Instagram з романтичною підписом: «Анастасія, з днем ​​народження! Люблю тебе сильно, малятко ».

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що Настя Каменських і Потап в новому відео на YouTube відверто розповіли, що їх пов'язує. Настя Каменських і Потап останнім часом постійно підігрівають чутки про свій роман. Користувачі підозрюють, що знаменитості давно одружені, і навіть чекають спільну дитину. Однак, колеги, які дуже багато часу проводять разом, відмовляються коментувати своє особисте життя.

Також "Знай.ua" писав: "Настя Каменських і Потап останнім часом постійно підігрівають чутки про свій роман. Користувачі підозрюють, що знаменитості давно одружені, і навіть чекають спільну дитину."

Крім того, "Знай.ua" писав: "Зірки, які з маленьких невпізнанне дітей в дитинстві перетворилися у фатальних жінок."