Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільними фото зі скандальним журналістом Отаром Кушанашвілі на кухні. Так, артисти взяли участь у програмі "Рятуйте, я не вмію готувати", де спробували виправити кулінарні вміння Анастасії.

"Обнімашки з Отаром @otar.kushanashvili 😊 Кухарка я ще та..🤣 Але ми приготували все ж спільну страву в програмі на ТВЦ «Рятуйте, я не вмію готувати».💪🏻 Нашій дружбі більше 10 років...👍🏼 Після програми поїхала з подарунками!👍🏼 Ефір 23-24 лютого.😉 Отарі, ти мега людина!👍🏼", - зізналася Волочкова. Фолловери ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже зовсім нещодавно артистка приховала коментарі, щоб більше не піддаватися критиці. Втім, балерина дійсно не могла похвалитися кулінарними здібностями: в її особняку таку роботу знаменитість довірила домогосподарці Лолі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.