Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася черговим відео з крижаної купелі. Так, артистка повністю роздяглася і поринула у воду з шматками льоду, прикрившись лише ялиновим віником, проте язик у Анастасії чомусь заплітався, а обличчя виглядало опухлим.

"Холодно дивитися?💨", - поцікавилася Волочкова. Фолловери ж не змогли нічого відповісти балерині, адже та приховала коментарі на сторінці. Варто зазначити, що артистка обожнює виставляти провокаційні кадри в лазні або снігових заметах, позуючи при цьому в дуже дивних позах, голяка або у відвертих купальниках. Шанувальники не раз просили знаменитість не ганьбитися і гарненько думати перед тим, як показувати той чи інший кадр, однак хитра Анастасія вирішила знову взятися за старе.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.