У Instagram-акаунті Дмитра Монатика з'явилася нова тенденція - співак все частіше ділиться зі своїми підписувачами моментами з особистого життя, публікує зворушливі фото зі своїми синами, повідомляє Cosmopolitan.

Ось і днями артист зворушив підписувачів рідкісним сімейним знімком, на якому позує разом зі своїми синами - втрьох вони повністю поглинені грою на фортепіано, і виглядають, як справжня рок-група.

Крім зворушливого кадру, Монатік опублікував і відео, на якому один з його хлопців ніяк не може відірватися від музичного інструменту.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, як популярний співак Монатік ретельно оберігає свою родину від зайвої уваги громадськості та ЗМІ. Тому вкрай рідко в його блозі з'являються кадри з синами або дружиною Іриною. Однак у неділю, 10 лютого, артист вирішив порадувати своїх шанувальників в Instagram. Монатік опублікував чарівне сімейне фото, на якому видніються двоє маленьких синочків співака.

Також "Знай.ua" писав: "Не так давно кліп Глибоко у виконанні Наді Дорофєєвої (ДоДо) з групи« Время и Стекло »і співака Монатика набрав понад 50 мільйонів переглядів. Надя вирішила похвалитися цим на офіційній сторінці в Instagram, виклавши провокаційне бекстейдж -фото, де гуляє в одному купальнику поряд з Монатік. Здається, вони чудово проводять час разом - енергія від цього фото б'є через край навіть незважаючи на те, що кадр постановочний. бідний, бідний Дантес - йому краще дивитися в обидва, поки спокусливу жінку не відбив хто-небудь не менш п Відомими. Фанати оцінили новий пост Дорофеєвої, під ним розігралася справжня буря коментарів. «Я не могла не викласти це фото і не приурочити до наших 50,000,000 переглядів Глибоко. Ми з Дімою Монатік дякуємо всю команду! І спасибі всім, хто дивиться. Інакше було б нудно! »- написала українська виконавиця."

Як повідомляв "Знай.ua", українська співачка Тіна Кароль в ефірі "Голос країни" приревнувала Дана Балана до учасниці. Зовсім недавно пройшов третій випуск проекту "Голос країни", одним з головних відкриттів якого стала учасниця Катерина Біжу. Вона виконала пісню Dragostea din tei молдавської групи O-Zone, явно прагнуть посісти в сторону Дан Балана.